Молодь у географічній науці (до 220-річчя заснування Ніжинської вищої школи): матеріали ІІI Всеукраїнскьої науково практичної конференції (м. Ніжин, 17 квітня 2025 року) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Збірник містить матеріали ІІI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Молодь у географічній науці». Видання адресоване науковцям, викладачам, учителям, аспірантам, стедентам. Матеріали подано в авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей.