Інформаційні технології у професійній діяльності географа - Барановська, О. В.; Барановський, М. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У навчально-методичному посібнику розглянуті можливості,особливості, алгоритми використання інформаційних технологій у вивченні географічних дисциплін і проведенні туристично-краєзнавчої роботи. Посібник адресовано студентам закладів вищої освіти, які навчаються на спеціальностях 106 Географія, 103 Науки про Землю, 014 Середня освіта (Географія), 242 Туризм. Посібник стане у пригоді географам у викладацькій роботі, туристичній діяльності, краєзнавчих дослідженнях.