Ціннісні орієнтації студентів медичного коледжу - Зуєнко, Оксана (My University, 2019)
Науковий керівник - доц. Гетьман Т.О. «Ціннісні орієнтації студентів медичного коледжу» Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістр
Keywords: Медична психологія