Документи священнослужителів Сіверщини другої половини XVII ст. (за матеріалами Інституту рукопису Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського та Відділу рукописів Бібліотеки Польської академії наук у Кракові) - Мицик, Ю. А.; Тарасенко, І. Ю. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2017)
Здійснено комплексний аналіз таких історичних джерел, як докумен- ти священнослужителів Сіверщини другої половини XVII ст. (за матеріалами Інституту рукопису Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського та Відділу рукописів Бібліотеки Польської академії наук у Кракові).
The complex analysis historical researches (the priest's documents of Severia in the second half of the XVIIth century (through materials of Manuscript institute of Vernadsky National Library of Ukraine and Manuscript department of Polish Academy of Sciences in Krakow)) is made
Keywords: історичне джерело; Україна; Польща; historical source; Ukraine; Poland