МАТЕМАТИЧНА ОСВІТА ЯК СКЛАДОВА ЗАГАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ УЧНІВ СТАРШОЇ ШКОЛИ - Конопля, Анастасія Сергіївна (SPC “Sci-conf.com.ua”. Lviv, 2024)
Акцентовано увагу на необхідності реалізації культурної складової математичної освіти як частини загальнолюдської культури. Описано можливості застосування і наведено приклади математичних задач, що виконують загальнокультурну функцію.
Keywords: Математика; культура; компетентність; старша школа