ЕКОЛОГО-ФІТОЦЕНОТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗОНАЛЬНИХ ФІТОЦЕНОСТРУКТУР СЕРЕДНЬОЇ ТЕЧІЇ Р. ЛИСОГІР (ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ) - Білодід, Володимир Вікторович (My University, 2020)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лисенко Геннадій Миколайович