ЕКОЛОГІЧНА СТЕЖИНА БОТАНІЧНОГО ЗАКАЗНИКА МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ «ЗАЙЦЕВІ СОСНИ» ЯК ОБ’ЄКТ ЕКОЛОГІЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ ШКОЛЯРІВ - Чуйко, Аліна Костянтинівна (My University, 2021)
Керівник доц. Лобань Л.О.