ФІЗІОЛОГО-БІОХІМІЧНІ МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ ПОСУХОСТІЙКОСТІ М'ЯКОЇ ПШЕНИЦІ ЗА ДІЇ МЕТАБОЛІЧНО АКТИВНИХ СПОЛУК - Паливода, Юлія Миколаївна (My University, 2023)
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 – Біологія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжин, 2023.
Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису
Keywords: дисертація; посухостійкість; м'яка пшениця; метаболічно активні сполуки