Методичні аспекти створення сортів озимої мякої пшениці (Triticum aestivum L.) з використанням світової колекції - Нестеренко, Катерина Юріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Пасічник С.В.