ОПТИМІЗАЦІЯ ВИКОРИСТАННЯ АГРОЛАНДШАФТІВ (НА ПРИКЛАДІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ І КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ) - Сухенко, Олександр Олексійович (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Шовкун Т. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Харченко О.М., кандидат географічних наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ