КОМБНОВАНА СТРУКТУРА ШЛЯХІВ АНАЛІЗУ ЛІТЕРАТУРНОГО ТВОРУ В ШКОЛІ - Бондаренко, Юрій Іванович (My University, 2017)
Автор статті розкриває синкретизм у структурі шкільних шляхів вивчення літературного матеріалу. Він підкреслює, що будь-який шлях аналізу виступає лише загальною схемою роботи і передбачає сумарне використання інших шляхів, які забезпечують його ефективність.
Keywords: художній твір; історико-літературне джерело; шлях аналізу; комбінована структура; навчальна схема; тема уроку