Багатство засіяного і зібраного інтелектуального ужинку академіка Ф. С. АРВАТА (до 90-річчя від дня народження) - Самойленко, Г. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
ДО ЮВІЛЕЮ АКАДЕМІКА Ф. С. АРВАТА