Мовні реалії у системі вищої освіти Великої Британії - Мірошник, Ніна Борисівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент: Данильченко Ірина Валеріївна, канд. філ. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов