Сучасний стан і особливості розвитку закладів розміщення та ресторанного господарства Чернігівського району - Княгницька, Яна Олександрівна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 103 Науки про Землю Студентки Княгницької Яни Олександрівни Науковий керівник: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент Рецензенти: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор Когатько Юрій Леонідович, кандидат географічних наук, старший науковий співробітник