РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ЗАСОБАМИ КОМП'ЮТЕРНОЇ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ - Горошко, О. Л. (My University, 2024)
Потреба в якісній підготовці майбутніх вчителів математики, швидкий розвиток комунікаційних та комп’ютерних технологій, збільшення обсягів інформації вимагають нових підходів до навчання. Стаття присвячена проблемі розвитку інформаційної компетентності майбутніх вчителів математики та ролі комп’ютерної візуалізації в цьому процесі.
Keywords: цифрова обізнаність; розвиток інформаційної компетентності; майбутні вчителі математики; комп’ютерна візуалізація; цифрові технології