XVI Всеукраїнська студентська наукова конференція - Мельничук, Олександр Володимирович; Казачков, Іван Васильович; Фетісов, Валерій Сергійович; Віра, Марина Борисівна (My University, 2024)
Збірка включає матеріали доповідей за результатами наукової роботи студентів ЗВО України в області прикладної, вищої та елементарної математики, інформатики, програмування, моделювання, освітніх вимірювань, фізики, економіки. У текстах доповідей збережено авторський стиль подання матеріалу.