Вивчення усвідомлення життєвих подій у студентів - Кресан О. Д. (My University, 2013)
Стаття присвячена вивченню усвідомлення життєвих подій шляхом аналізу уявлень респондентів про життєві події. Дослідження даного явища проводилося за допомогою аналізу поняття «життєва подія» у свідомості студентів. В дослідженні був використаний метод вивчення продуктів діяльності та контент-аналіз текстів студентів про життєві події. Виділені типи уявлень про життєві події, запропонована класифікація типів переживань за різними ознаками.
The article is devoted to investigating of life events and eventfulness in existence of personality. The problems of experience and realization of life events are analysed. The empirical research of this problem is done with the help of method of content-analysis. The main aspects of experience of life events and realization of them are emphasized.
Keywords: життєва подія; уявлення; переживання; ознаки переживань; контент-аналіз