Художня організація музичного твору на баяні: артикуляційний аспект - Дорохін, В. Г. (Видавництво НДУ, 2013)
Матеріал посібника спрямований на формування у студентів цілісного та органічного осягнення закономірностей артикулювання на баяні (акордеоні) та забезпечення навчального процесу. Мета посібника – прискорити формування необхідних умінь та навичок виконавської організації музичної тканини на баяні (акордеоні), забезпечити цілеспрямований розвиток художнього мислення студентів. Для студентів, магістрів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для викладачів спеціальних музичних відділів навчальних закладів I–II рівнів акредитації та дитячих музичних шкіл.