Організація діяльності Центру зайнятості з подолання безробіття в регіоні - Зінченко, Т. В. (My University, 2019)
У роботі розкрито поняття безробіття як соціально-економічне явище та проблема. Охарактеризовано його причини виникнення, види та форми. Проаналізовано зміст та напрямки діяльності Державної служби зайнятості України та її роль у подоланні безробіття. У мережі установ у сфері працевлаштування населення України виокремлено центри зайнятості та проведено комплексний аналіз їх діяльність на державному та регіональному рівнях з різними категоріями клієнтів. Узагальнено досвід роботи Чернігівського обласного центру зайнятості щодо сприяння зайнятості населення області.
Keywords: соціальна робота; безробіття; центр зайнятості; подолання безробіття