Ігрові технології у формуванні навичок соціальної поведінки дітей 6-7 років - Дорош, Анастасія Максимівна (My University, 2020)
Робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю соціальна робота та практична психологія. Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжин, 2020. Робота присвячена проблемі формування навичок соціальної поведінки дітей 6-7 річного віку у ігровій діяльності, що полягає у визначенні способів і засобів застосування ігрових технологій накопиченні першокласниками 6-7 річного віку досвіду соціальної комунікації. Проаналізовано соціально-педагогічний потенціал ігрових технологій. Проведено експериментальну діагностику рівнів прояву соціальних навичок 6-7 річних учнів молодшої школи у спілкуванні та взаємодії з однолітками. Розроблено програму використання ігрових технологій у формуванні навичок соціальної поведінки дітей 6-7 річного віку.
Keywords: Соціальна поведінка; ігрові технології; соціальна комунікація; діти 6-7 річного віку.