ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ЛІДЕРСЬКОЇ ПОЗИЦІЇ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПОЗАУРОЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - ЛУКАШ, НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА (My University, 2019)
Науковий керівник: КОВАЛЕНКО ЄВГЕНІЯ ІВАНІВНА, кандидат пед. наук, професор кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту. Рецензенти: Кирилюк С.Д., канд. пед. наук, вчитель–методист гімназії № 3 м.Ніжина; Киричок І.І., канд. пед. наук, доц. кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту.