Педагогічна творчість - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
Зміст навчально-методичного посібника охоплює теоретичні та прикладні аспекти формування педагогічної творчості майбутніх фахівців дошкільної освіти в межах лекційних, семінарських та лабораторних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Може бути доцільним у роботі студентів і викладачів різних педагогічних спеціальностей при вивченні дисциплін «Основи професійної майстерності», «Основи педагогічної майстерності», «Основи педагогічної техніки» тощо.
Keywords: ЗДО; професійно-педагогічна майстерність; педагогічна творчість; педагогічна діяльность; театральна діяльность; самовиховання; самовдосконалення; педагогічний такт; педагогічна етика; міжособистісні стосунки