Теорія і методика ігрової діяльності дітей в опорних схемах: - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2019)
У навчальному посібнику представлені опор схеми до усіх тем змістових модулів із курсу "Теорія і методика ігрової діяльності дітей" – дисципліни, що вивчається студентами спеціальності "дошкільна освіта" освітнього рівня "Магістр". Опорні схеми можуть використовуватись студентами і викладачами у межах лекційних, семінарських і лабораторних занять з даної дисципліни та інших близьких за змістом дисциплін психолого-педагогічного циклу.
Keywords: теорія ігрової діяльності; методика ігрової діяльності; дошкільна освіта; магістр; опорні схеми