Управління системою позакласної роботи з природничих дисциплін - Пелешук, Ігор Володимирович (My University, 2019)
Науковий керівник: Самойленко О.В., к. пед. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Рецензенти: Новгородська Ю.Г., к. пед. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Кирилюк С.Д. к. пед. н., вчитель-методист Ніжинської гімназії № 3