РЕКРЕАЦІЙНО-ГЕОГРАФІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Хоменко, Володимир Григорович (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: : Шовкун Тетяна Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Філоненко Ю.М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Харченко О. М., канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ