Зібрання книжкових пам’яток бібліотеки Ніжинського державного університету імені М. Гоголя: до історії формування колекції - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2009)
Розглядається коротка історія бібліотечної колекції Ніжинського грецького Олександрівського училища, яка нині зберігається в Музеї рідкісної книги НДУ імені Миколи Гоголя.
Електронний ресурс https://docviewer.yandex.ua/?url=ya-serp%3A%2F%2Fwww.nibu.kiev.ua%2Ffiles%2Fel_res%2Fnibu70_konf2009.pdf&name=nibu70_konf2009.pdf&c=55f982f877b7
Keywords: Ніжин; Стародруки; Ніжинське грецьке Олександрівське училище