Групові форми організації навчальної діяльності студентів у класі хорового диригування. - Костенко, Л. В.; Шумська, Л. Ю. (Видавництво НДУ, 2004)
У методичних рекомендаціях розглядаються теоретичні основи органЬації навчальної діяльності, а також структура змісту диригентсько-хорової підготовки студентів музичних факультетів педагогічних університетів. Пропонуються: впровадження спеціальної системи групових занять з хорового диригування, принципи їх організації та методика проведення. Методичні рекомендації розраховані на викладачів та студентів закладів вищої музично-педагогічної освіти.