АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПЕРЕДШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Матвієнко, С. І. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2016)
У посібнику розміщено навчально-методичні матеріали для вивчення навчальної дисципліни "Актуальні проблеми передшкільної оствіи" студентами ОКР "магістр" спеціальності "дошкільна освіта". Метою навчальної дисципліни «Актуальні проблеми передшкільної освіти» є: ознайомлення магістрантів із засадами передшкільної освіти як стратегічного напряму сучасної освіти щодо забезпечення її безперервності; формування загальних уявлень студентів про становлення та розвиток передшкільної освіти, розкриття її теоретичного (історико-педагогічного, психолого-педагогічного) та практичного підґрунтя, сприяння оволодінню студентами методами та засобами запровадження засад передшкільної освіти у практику сучасного ДНЗ
Actual problems of preschool education
Keywords: передшкільна освіта; підготовка дитини до школи; спеціальність "дошкільна освіта"; preparing a child for school; preschool education; specialty "preschool education"