«ЛЕКСИКО-СТИЛІСТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПОЗНАЧЕННЯ ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ У АНГЛОМОВНИХ ІНТЕРНЕТ-ТЕКСТАХ НОВИН» - Грабар, Ангеліна Олександрівна (My University, 2020)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна, канд.пед.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Талавіра Наталія Михайлівна канд.філол.наук, доцент каф. германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Ларіна Тетяна Валерієвна, канд.пед.наук, доцент каф. прикладної лінгвістики