Методичні рекомендації з іноземної мови спеціальності «англійська» - Штепура, А. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
«Методичні рекомендації з іноземної мови спеціальності (англійська)» призначені для студентів І освітнього рівня (бакалаврат), які опановують спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і готуються працювати у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування та реалізацію державної політики у сфері зовнішніх зносин і координують діяльність державних органів у сфері зовнішніх зносин; органах дипломатичної служби України (Міністерство закордонних справ України; представництва Міністерства закордонних справ України на території України; закордонні дипломатичні установи України); у державних установах (держадміністраціях, органах місцевого самоврядування, міжнародних відділах центральних органів виконавчої влади); у приватних структурах, які здійснюють міжнародну діяльність. Метою методичних рекомендацій є розвиток навичок усного та писемного мовлення для практичної мовленнєвої діяльності англійською мовою на суспільнополітичну тематику: висловлення власної думки про політичні події, ведення бесіди, дискусії, виступ з повідомленням, презентацією.
Keywords: методичні рекомендації з іноземної мови; англійська