Удосконалення знань граматики за допомогою спільної роботи в парах і групових занять - Єрмоленко, Ольга Володимирівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Плотніков Є. О., к. пед. наук., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Давиденко О. В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Мохір В. В. учитель англійської мови Ніжинського ліцею, Ніжинської міської ради при НДУ імені Миколи Гоголя, спеціаліст першої категорії