«АПЕЛЯЦІЯ ДО БАЗОВИХ ПОТРЕБ В АНГЛОМОВНИХ ВИПУСКНИХ ПРОМОВАХ ПЕРЕД СТУДЕНТАМИ: ЗІСТАВНО-РИТОРИЧНИЙ АСПЕКТ» - Мохир, Альона Сергіївна (My University, 2020)
Науковий керівник: Данильченко Ірина Валеріївна, к.ф.н., доцент; Рецензент: Славова Людмила Леонардівна д.ф.н., професор, завідувач кафедри теорії і практики перекладу з англійської мови Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Рецензент: Талавіра Наталія Михайлівна, к.ф.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов