Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Теорія і методика музичного виховання" - Матвієнко, С. І. (My University, 2019)
У посібнику представлено методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів спеціальності «Дошкільна освіта» з навчальної дисципліни «Теорія і методика музичного виховання». Надано детальний алгоритм виконання завдань самостійної роботи до кожного із тем навчальної дисципліни, запропоновано джерела для поповнення необхідної інформації; зазначено кількість годин, запланованих на виконання завдання до теми, а також кількість балів, які можуть отримати студенти за умов правильного виконання самостійної роботи. Доцільний для викладачів вищих навчальних закладів; студентів спеціальності 012 "Дошкільна освіта" ОКР «бакалавр».
Методичні рекомендації
В пособии представлены методические рекомендации к организации самостоятельной работы студентов специальности «Дошкольное образование» по учебной дисциплине «Теория и методика музыкального воспитания». Предоставлен подробный алгоритм выполнения заданий самостоятельной работы к каждой из тем учебной дисциплины, предложены источники для пополнения необходимой информации; указано количество часов, запланированных на выполнение задания к теме, а также количество баллов, которые могут получить студенты при условии правильного выполнения самостоятельной работы. Целесообразен для преподавателей высших учебных заведений; студентов специальности 012 "дошкольное образование" ОКР "бакалавр".
Keywords: музичне виховання; методичні рекомендації