Практичний курс англійської мови: навч. посіб. для студентів І курсу факультету іноземних мов (частина 1) - кол. авторів під керівн. О. М. Таран О. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
Посібник розроблений відповідно до рекомендацій Комітету з питань освіти при Раді Європи щодо навчання іноземних мов та Програми з англійської мови для університетів. Його мета – формування іншомовної комуні кативної компетентності. Призначений для студентів першого курсу факультетів іноземних мов, що навчаються за спеціальностями 014 Середня освіта. Освітньо-професійна програма: Мова і література (англійська) та 035.04 Германські мови (англійська) та літератури (переклад включно).