ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДТРИМКИ ОСВІТИ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНЬ - Горошко, О. Л. (My University, 2024)
У сучасному світі, освіта стикається з різноманітними проблемами та обмеженнями, що можуть ускладнювати процес навчання та виховання. Україна, як і багато інших країн, не є винятком щодо цього. Обмеження можуть бути різного типу, включаючи обмеження географічного, фінансового та соціального характеру. Це ставить перед освітянами нові завдання, зокрема, щодо забезпечення якості освіти, підтримки учнів та їх безпеки. Одним із важливих напрямів у роботі педагогів є використання освітніх технологій, зокрема інформаційно-комунікаційних. Вони можуть допомогти урізноманітнити навчальний процес, зробити його більш цікавим і ефективним, а також забезпечити доступ до освіти для всіх учнів, незалежно від їхнього місця проживання.
Keywords: освітні технології; обмеження; педагогічні технології; освіта