Міське самоврядування крізь призму регіонального розвитку (Черемісін О. В. Міське самоврядування на Півдні України в 1785-1917 рр. : монографія / Олександр Вікторович Черемісін ; за наук. ред. Ф. Г. Турченко ; ДВНЗ "ХДАУ". - Херсон : Олді-плюс, 2017. - 582 с.) - Тельвак, В. В. (My University, 2017)
Рецензія