Психологія і війна: збірник матеріалів ХІV Міжнародної науково-практичної конференції (23–24 квітня 2024 р., м. Ніжин) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Збірник містить матеріали доповідей ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Психологія і війна», яка відбулася 23–24 квітня 2024 року. У збірнику висвітлюються теоретико-методологічні проблеми психології переживання, особливості збереження психологічного здоров’я й організації освітнього процесу в умовах війни, розвиток особистості в ситуаціях невизначеності. Збірник буде корисний фахівцям, які цікавляться проблемами психологічної науки, та студентам, які вивчають психологію. Редакційна колегія не несе відповідальності за зміст авторських тестів. Автори опублікованих матеріалів несуть повну відповідальність за підбір, точність наведених фактів, цитат, економіко-статистичних даних, власних імен та інших відомостей.