МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КАВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ Для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 012 Дошкільна освіта, 3-е видання, доповнене та перероблене - Кононко, О. Л.; Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Рекомендації характеризують зміст та послідовність етапів підготовки, написання, оформлення та захисту кваліфікаційної науково-дослідної роботи. Для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 012 Дошкільна освіта.
Keywords: методичні рекомендації до написання та захисту кваліфікаційної роботи; дошкільна освіта