Політика США в Азійсько-Тихоокеанському регіоні в період Холодної війни - Кривуца, Артем Віталійович (My University, 2020)
Політика США в Азійсько-Тихоокеанському регіоні в період Холодної війни. Науковий керівник: Мицик Лариса Миколаївна кандидат історичних наук, доцент