Людмилинська жіноча школа сільського домоведення та садибного господарства - Бровко, А. Г. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті висвітлено діяльність одного з навчальних закладів в Чернігів- ській губернії поч. ХХ ст. Здійснено характеристику Людмилинської жіночої школи; вивчено та проаналізовано правила прийому учениць до навчального закладу; висвітлено фінансування та особливості навчально-виховного процесу у школі.
Keywords: Людмилинська жіноча школа; жіноча освіта