Методичні рекомендації та матеріали до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху для бакалаврів Освітньо-професійної програми «Середня освіта. Англійська мова і література» предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)) - Міщенко, Т. В.; Ларіна, Т. В.; Таран, О. М.; Тезікова, С. В.; Самойленко, О. В.; Смелянська, В. В.; Щотка, О. П. (My University, 2025)
рівня вищої освіти факультету філології, історії та політико-юридичних наук, спеціальності 014.021 Середня освіта (Мова і література (англійська)), ОПП “Середня освіта. Англійська мова і література”. Методичні рекомендації та матеріали до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху створено відповідно до програми Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. Вони передбачають вимоги до здобувачів, опис структури та змісту екзамену, критерії оцінювання відповіді, список рекомендованих джерел, приклад екзаменаційного білета та приклади відповідей на різні складові екзамену. Важливим компонентом є додатки, які містять перелік психолого педагогічних ситуацій тощо.