Методичні рекомендації до написання курсових робіт із перекладознавства - Халимон, І.Й.; Міщенко, Т.В.; Андрущенко, Л.Б. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У методичних рекомендаціях вміщено вимоги до змісту та оформлення курсової роботи з перекладознавства; визначено послідовність етапів її виконання; подано критерії оцінювання та описано процедуру захисту. У додатках представлено зразки оформлення окремих компонентів курсової роботи. Методичні рекомендації призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціалізацією 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно).