ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ТВОРЧОГО ДОСВІДУ УЧНІВ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ - Остапець, Наталія Леонідівна (My University, 2020)
Наукові керівники: РЕВЕНЧУК Валентина Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент (2019–2020 рр.); ДВОРНИК Юрій Феодосійович, кандидат педагогічних наук, доцент (2020 р.) Рецензенти: ГУСЕЙНОВА Лариса Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент; СПІЛІОТІ Олена Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент