Завдання та методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання громадян ської та історичної освітньої галузі в початковій школі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освіта - Гордієнко, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Видання містить завдання та методичні вказівки щодо підготовки до практичних і лабораторних занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання громадянської та історичної освітньої галузі в початковій школі», які передбачають поглиблення, конкретизацію та систематизацію знань. Додається також опис самостійної роботи, педагогічний словник та перелік питань для підготовки до екзамену з навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освіта