ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЯ ВИХОВАННЯ І НАВЧАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2010)
Посібник містить цикли лекцій з усіх тем, передбачених тематичним планом навчальної дисципліни “Індивідуалізація виховання і навчання дітей дошкільного віку”. У лекціях розкриті загальні питання щодо індивідуалізації виховання і навчання дітей дошкільного віку.
Keywords: індивідуальність; індивід; особистісно- орієнтована модель; індивідуальний підхід