НЕ ВЖЕ* – ЩЕ МИТЬ - Кнорозок, Леонід (Наука- Сервіс, 2020)
«…нібито не проповідує ніяких морально-етичних, соціально політичних цілей... І йому нібито віриш… Автор товче тебе, читачу, мов шкодливого кошака в атмосферу дивності, примарності буття. Він допомагає відчути себе перспективною мурахою, що резонує із Всесвітом під фатумом-Бігфутом. Дякую, – хочеться сказати йому, авторові, – а не пішов би ти яром-долиною та й попід горою – диким рожам промовляти – проти вітру, далі хати!!!!» Лео Коц-на БÓбер * «Не вже» – поетична збірка Олександра Гадзінського, 2019. Пішла з друку як «Зустріч однокласників», прим. автора
Іронічна поезія і проза