Методичні вказівки та рекомендації щодо виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 013 Початкова освіта - Самойленко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Видання містить методичні вказівки та рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 013 Початкова освіта, а саме: вимоги та пояснення щодо структури кваліфікаційної роботи магістра, змісту окремих її розділів; вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи в цілому; орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт, процедуру захисту та критерії оцінювання. Основні елементи кваліфікаційної роботи візуалізовано в додатках. Методичні рекомендації адресовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти.