ТЕМА УРОКУ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ: АСПЕКТУАЛЬНИЙ ВИМІР - Бондаренко, Юрій Іванович (Дивослово, 2016)
У статті звернено увагу на проблему теми уроку літератури, її лінгвістичну, літературознавчу, психологічну, дидактичну та методичну багатоплановість. Автор матеріалу окреслює роль теми в організації навчально-виховного процесу, її використання в здійсненні психологічного впливу на школярів.
Keywords: тема; урок; лінгвістика; літературознавство; психологія; дидактика; методика