Роман Тамари Горіха Зерня "Доця" проблематика, особливості поетики - Юрченко, Тетяна Миколаївна (My University, 2024)
Науковий керівник – Н.І. Михальчук, канд. філол. наук, доцент кафедри української мови, літератури, культурології та журналістики. Рецензент – О.М. Капленко, канд. філол. наук, доцент кафедри української мови, літератури, культурології та журналістики. Рецензент – А.М. Кайдаш, канд. філол. наук, доцент, викладач Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради.