Розвиток пізнавального інтересу у старших дошкільників засобами дидактичних ігор - Васюта, Марія Павлівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.пед.н., проф Коваленко Є. І. Рецензенти: канд. психол. н. доц. Пісоцький О. П. канд. пед. наук, доцент Онищук І. А.
Keywords: пізнавальний інтерес; дидактична гра